Post by delpheremanla on Feb 9, 2022 9:04:32 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Criminal Case ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Criminal Case IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ צ'יטים מחולל כסף ▞▞▞
▞▞▞ Criminal Case 2022 version ▞▞▞
נסיון הייטק סקול APK 1.2 - Download APK latest version
אני ממש ממש אוהב לשחק את המשחק הזה. מה שאני לא אוהב זה שהמשחק מזויף והוא מרמה את השחקן מלהשיג את הנקודות הראויות. המערכת תקפא בזמן שהטיימר ימשיך לספור לאחור, המערכת נקטעת בפרסומות אבל הטיימר ממשיך לספור לאחור והבשר הכי גדול שלי הוא שצברתי למעלה מ-2,000 נקודות אנרגיה והמערכת מחקה את כולם, מסירה את השם I הוקצה לאוואטר שלי. אני לא מאמין שכל אלה הם תקלות. אני מאמין שזה תוכנן בכוונה כדי לחבל בהתקדמות הגיימרים.
שיחקתי בכל 8 המשחקים במחשב הנייד שלי כל יום אבל היום הם הפסיקו לעבוד על המחשב הנייד שלי אבל יעבדו על הטלפון שלי. אני אוהב לשחק בהם. לא אכפת לי מהפרסומות. רק בבקשה תקן את התקלה כדי שאוכל לשחק שוב.
פעם שיחקתי את ההקצאה הזו. ואהבתי את זה. הוציא לי את הסוללה כל כך מהמשחק. אני מקבל טלפון חדש ומתקין אותו. ואני עמוס מדי בפרסומות. כן, אני יכול ללכת ללא פרסומות אבל תמורת 8$ אני צריך להסיר את ההתקנה. כי הפרסומות יותר מדי. לפעמים הם מקפיאים לי את הטלפון. והם אחרי כל מה שאתה עושה. לפעמים 2 או 3 בגליל. זה פשוט יותר מדי. אנא הורד את המחיר ללא פרסומות ואעשה זאת בשמחה. עד אז אני צריך להסיר את המשחק הזה. זה מעציב אותי.
מודעות ממשיכות להקפיא את הטלפון שלי. אין לי את הבעיה הזו עם אף אחד מהמשחקים האחרים שלי אז אני יודע שזה לא הטלפון שלי. מסיר התקנה.
יותר מדי פרסומות!!! פעם ממש אהבתי את המשחק הזה לפני שנים, אבל אני אף פעם לא זוכר כל כך הרבה פרסומות. יש מודעה שאי אפשר לדלג עליה בין כל חקירה (ושם חקירות אפילו לא נמשכות כל עוד המודעה). יש מודעות בקטע המשימות שבהן אתה משלים יעדים. מה שאומר שתפגע בו בטעות ותוציא אותו מהמשחק לדף אינטרנט כל כך אקראי. יש יותר מדי מכדי ליהנות מהמשחק הזה, שלא לדבר על להצדיק לשחק בו. זה הורס את המשחק. מסיר את זה עכשיו.
לא התקנתי את האפליקציה, אבל... כוכב אחד לשם ואחד לתמונה. ו-5⭐ למפתח, זו עבודה קשה, ראויה לתמיכה שלנו!!!!
זה סופר איטי אבל משחק מאוד מעניין ומהנה
Amazon.com: TRUE CRIME FRANCE: REAL FRENCH CRIMINAL CASES (True Crime International English): 9783986610203: Langenscheid, Adrian, Gräf, Dr. Stefanie,
זה בסדר לכמה דקות מהירות של הרג... המשחק מצריך "אנרגיה" לשחק אבל אחרי 4-5 מהלכים במשחק האנרגיה שלך מבוזבזת אלא אם כן אתה באפליקציה רוכשת יותר... אתה מבזבז יותר זמן בהמתנה האנרגיה שלך להתחדש ממה שאתה עושה בפועל במשחק
Criminal Case הרפתקאות hggh
Download Android APK Police Detective Criminal Case from ApkOnline and run online Android apps with a web browser - Package Name:
Rocket Punch! پزل qgu
משחק ניפלא!משחקת בו תקופה ארוכה ..
הורד את Criminal Case עבור Android - Anderbot
רק על התכונה הזאת אני לא סובל משחקים, אני שם כוכב אחד. זה לא מעניין.
*מגניב*
אנרגיה מנוצלת מהר מדי והציונים הנדרשים לכוכבים גבוהים מדי. אני אצטרך לחזור 3 עד 4 פעמים באותו מקום רק כדי לקבל כוכב. אנא בצע שינויים
אני מאוד אוהב את המשחקים האלה. אם אתה מחפש משחק אובייקט מוסתר עם סיפור טוב, אלה המשחקים בשבילך.
אני משחק במשחק הזה כבר זמן מה, מאוד נהניתי ממנו עד שהחלטת שזה רעיון מצוין להוסיף מודעות בכל פעם שאתה מסיים משחק. זה כדי לנסות ולפתות אנשים להוציא 7.99 פאונד כדי להיפטר מהם.. אני לא אוציא כסף אז אם אתה רוצה שאסיר את ההתקנה פשוט תמשיך עם הגישה החמדנית שלך. אני אשתף את זה בפייסבוק כדי לגרום לאחרים להיות מודעים. אם לא היית עושה את זה הייתי נותן 5* אבל במקום זה קיבלת 1*
מעצבן איך אחרי המודעה הראשונית זה פותח אוטומטית את אפליקציית Google Play שלי, אז אני צריך ללחוץ אחורה ולהמתין עוד 5 שניות לפני שאוכל לסגור את המודעה, למה האפליקציה שלך פותחת אפליקציות אחרות בטלפון שלי? פתיחת אפליקציות אחרות בטלפון שלי היא עניין של P*SS. אני לא נותן לזה רשות. שחרר את האנרגיה הקודמת כאשר לעלות רמה זה לא הוגן! אני לא נותן לך רשות לפתוח את אפליקציית Play Store שלי מהאפליקציה שלך.
זה משחק טוב אבל אני חושב שזה הוגן אם אתה נותן לנו להשתמש בעשר אנרגיה במקום עשרים אנרגיה כי אז אנחנו לא צריכים לחכות כמה שעות לאנרגיה. כמו כן, אני חושב שזה הוגן אם נוכל להתחיל על ידי צפייה במודעה כמו איך אנחנו יכולים לצפות במודעה תמורת פרס של עשרים אנרגיה.
יותר מדי פרסומות, אבל המשחק מהנה.
criminal trial. כל הפירושים, כל משפחת המילים הנגזרת מאותו השורש, מילות יחס, צירופי לשון,
כמו הרבה משחקים אחרים, אתה מתקדם עד כדי כך שאתה מקבל מכה שהכסף ימשיך. זה הזמן שבו אני ערבה ומקפיץ ספינה. שים מחיר מראש לקנייה אם אתה רוצה, כדי שאנשים יוכלו ליהנות מהמשחק כולו בלי כל הזבל.
למה זה לא יורד לי אני מת על המשחק הזה
עבר זמן מה מאז הפעם האחרונה ששיחקתי במשחק הזה זה באמת משחק מהנה, אבל הפרסומות יותר מדי, וארוכות מדי, שימוש ישיר בחנות הפלייסטיישן, אם לא נלחץ על כפתור החזרה, זה יישאר שם, כאשר חזרנו אנחנו עדיין צריכים לראות עוד כמה שניות מאותה פרסומת.
Investigation) שידורי דרמת הבילוש הטלוויזיונית "זירת הפשע" ... ברוב המקרים כולל מבנה הנרטיב הבלשי את החלקים 13מסתורין, הרפתקאות או ריגול.
אני עדיין לא יכול להיכנס לחשבון הפייסבוק שלי כדי לשחק במשחק שלך, בבקשה תקן את זה כמה שיותר מהר, יש לי המון חשבון כדי לסיים את חקירת המשחק שלך היום
האפליקציה מגניבה אבל צריך פרטי זהות . לא הבנתי למה .
המשחק היה נהדר עד שהוא "קפא??" בזירת הפשע מס' 3. יש לי 26/45 כוכבים. אני לוחץ על זירת פשע 3 וזה לא עושה כלום אבל אתה יכול להזיז את המפה והמוזיקה ממשיכה להתנגן ברקע. אתה לא יכול ללחוץ על שום דבר אחר לאחר שתלחץ על זירת פשע 3 ולחץ על "PLAY".
כשהתוספת של הארוחה צצה בחרתי לקבל 2 אז שילמתי $11.99 אבל האינטרנט שלי התבלבל ולא קיבלתי את 2 הארוחות ששילמתי עליהן אבל הכסף שלי עדיין נלקח.
משחק מדהים שאני ממליץ לכולם