(Android/iOS) Sky Combat: War Planes Online κωδικοποιεί απεριόριστη αντοχή
Feb 9, 2022 9:20:21 GMT -5
Post by delpheremanla on Feb 9, 2022 9:20:21 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Sky Combat: War Planes Online ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Sky Combat: War Planes Online IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ κωδικοποιεί απεριόριστη αντοχή ▞▞▞
▞▞▞ Sky Combat: War Planes Online 2022 version ▞▞▞
Είναι ένα εξαιρετικό παιχνίδι για ένα παιχνίδι με τηλέφωνο, αλλά μπορείτε πάντα να πείτε ποιος πληρώνει χρήματα και ποιος δεν πληρώνει το παιχνίδι, καθώς και μια δωρεάν λειτουργία πτήσης για εξάσκηση στα χειριστήρια ή νέα αεροσκάφη και όπλα θα ήταν χρήσιμα. το παιχνίδι είναι διασκεδαστικό έως ότου ξεπεράσετε την κατάταξη 12 μετά από αυτό είναι σχεδόν αδύνατο να κερδίσετε ή να κερδίσετε χρυσό, χρήματα ή να αναβαθμίσετε μάρκες εκτός και αν πληρώσετε.
Γιατί ρε βλήματα θέλετε φωτο για να τον παίζετε;
Το παιχνίδι (χειρισμός, φυσική, ήχος) είναι εξαιρετικό. Αλλά: 1. Οι τιμές των αντικειμένων πρέπει να είναι λογικές. Οι ακριβές ετικέτες για (μικρά, εικονικά) αντικείμενα δεν είναι ελκυστικές. 2. Εάν είμαστε σε θέση να αγοράσουμε αντικείμενα, θα πρέπει να μπορούμε να τα πουλήσουμε και πάλι. 3. Οι πύραυλοι, αφού αγοραστούν, θα πρέπει να μπορούν να μεταφερθούν σε άλλα αεροσκάφη (όπως στα πραγματικά αεροπλάνα). 4. Περισσότεροι χάρτες/λειτουργίες παιχνιδιού/αποστολές θα ήταν καλύτεροι.
Sky Combat: War Planes Online Δράση hkib
Καταπληκτική εμπειρία
Το παιχνίδι είναι καλό Παρακαλώ λύστε το πρόβλημα η σύνδεσή μου στο Διαδίκτυο είναι εντάξει, αλλά εμφανίζεται αυτό το σφάλμα: Δεν είναι δυνατή η σύνδεση, δεν υπάρχει σύνδεση στο Διαδίκτυο
Τα γραφικά είναι εκπληκτικά, αλλά τα χειριστήρια είναι εξαιρετικά σκληρά και χάλια.
Αυτό ήταν ένα φοβερό παιχνίδι μέχρι την τελευταία ενημέρωση. Έχω το καλύτερο πουλί με την κορυφαία δύναμη πυρός, και όλα είναι μάταια τώρα. Ο έλεγχος του αεροπλάνου σας είναι φρικτός τώρα. Και παίζω εδώ και αρκετό καιρό και είμαι σχεδόν έτοιμος να σταματήσω. Πάντα έπαιζα με τον επαγγελματικό έλεγχο και είναι τρομερό τώρα.
Το παιχνίδι είναι φρικτό αν το παιχνίδι είναι σε χαμηλά γραφικά, αν είναι σε μεσαίο, είναι ωραίο, αλλά αν είναι ψηλά, σαν να είσαι σε πραγματικό αγώνα σκύλων, αλλά αν παίζεις μεσαία γραφικά, έχει λίγο καθυστέρηση ακόμα και σε υψηλή καθυστέρηση. Γι' αυτό Έδωσα στο παιχνίδι 4 αστέρια bc of the lag και χαμηλά γραφικά . συνολικά το παιχνίδι είναι εκπληκτικό, προτείνω να το ελέγξετε αν σας αρέσει μια ρεαλιστική εμπειρία μάχης. Να έχεις μια υπέροχη μέρα
Sky Combat: War Planes Online Екшън ywgt
Κατέβασε και άνοιξε το παιχνίδι για πρώτη φορά. Εμφανίστηκε ένα μήνυμα σφάλματος που έλεγε ότι η έκδοση είναι παλιά, ενημερώστε. Τι στο καλό? Μόλις το κατέβασα από το play store. Δεν υπάρχει ενημέρωση. Το παιχνίδι μόλις έκλεισε και σταμάτησε να φορτώνει. Αναμενόταν πολλά μετά την ανάγνωση κριτικών. Απογοητευτικός.
Είναι πραγματικά διασκεδαστικό να παίζεις αυτό. Το χειριστήριο δεν είναι τόσο δύσκολο να το συνηθίσεις και τα γραφικά είναι εκπληκτικά. Επειδή αυτό είναι ένα καλό παιχνίδι, μπορείς να φτιάξεις το παιχνίδι σκυλομαχίας στον παγκόσμιο πόλεμο σαν τα φτερά πολέμου; Απλώς ρωτάω.
Ocean Is Home : Island Life Simulator ผจญภัย tmkt
Πολύ καλό παιχνίδι για έντονα και βαθιά παιχνίδια πολύ καλό παιχνίδι σε όλα, αλλά υπάρχει ένα πράγμα που δεν μου άρεσε το αεροπλάνο που σας κάνουν να αγοράσετε. Αλλά γενικά πολύ καλό παιχνίδι το προτείνω σε όλους τους φίλους μου και ιδρωμένους παίκτες εκεί έξω
Αυτοί οι τύποι εξοντώνουν τους παίκτες. Τα αεροπλάνα και τα όπλα κοστίζουν περισσότερο από τα τζετ στο Warthunder! Το παιχνίδι είναι πολύ μπερδεμένο, συχνά πρέπει να παλέψετε με τα αντίθετα χειριστήρια κάτω, επειδή έχουν κολλήσει 3 χάρτες και κανένα σύστημα βαθμίδων. Ένας κυνηγός της δεκαετίας του 1950 πρέπει να αντιμετωπίσει αεροπλάνα κορυφαίας βαθμίδας όπως το f-35 και το su37. Συνεχώς παθαίνει βραχυκύκλωμα! Αν θέλετε να μην φτάσετε πουθενά, και να ραπάρετε συνεχώς. Αυτό είναι το παιχνίδι σας!
Απλά τρομερό...Λάγκ, τα γραφικά είναι εντάξει και για τα χειριστήρια θα πρέπει να μπορείς να κάνεις barrel rolls τα γραφήματα δεν σε προστατεύουν από αστοχίες ούτε ένα κομμάτι. Και για τη βάση επισκευής στον ουρανό ναι, αυτό είναι πολύ μακριά!! Απλώς καταρρίπτεσαι όλη την ώρα ακόμα και στο respawn και όταν θέλεις TDM μπαίνεις σε ένα δωρεάν για όλους...απλά ένα τρομερό παιχνίδι δεν θα πλήρωνε ούτε μια δεκάρα για τίποτα... οπότε μην ασχολείσαι. Συγκλονιστικό παιχνίδι! Επιστρέψτε στον πίνακα σχεδίασης! Χαχα
Το παιχνίδι είναι πολύ καλό αλλά χρειάζεται περισσότερη βοήθεια. Πού είναι το παιχνίδι καριέρας;
Πολύ καλό παιχνίδι αλλά το μόνο μειονέκτημα είναι ότι παίρνει πολύ χρόνο για να πάρεις χρήματα σε αυτό το παιχνίδι. θα ήταν πιο διασκεδαστικό αν κερδίζαμε χρήματα πιο γρήγορα στο παιχνίδι, σαν να πρέπει να αλέσω σαν 3-4 μόνο για ένα αεροσκάφος
Αγαπήστε το παιχνίδι. Θα ήταν ωραίο αν υπήρχαν περισσότερες λειτουργίες και χάρτες. Θα είχα αφήσει 4 ή 5 αστέρια, αλλά στην πρόσφατη ενημέρωση έκανε τον χειρισμό πολύ περίεργο. Η στροφή έχει γίνει πολύ περίεργη και η κάμερα δεν ακολουθεί πραγματικά το αεροπλάνο όταν στρίβει, κάτι που μπορεί να προκαλέσει σύγχυση και εξαπάτηση. Ακόμα ένα πολύ διασκεδαστικό παιχνίδι όμως!
Αυτό το παιχνίδι αισθάνεται τόσο χαριτωμένο, είναι απλά τέλειο, αλλά καθώς όλοι αντιμετωπίζουμε το ίδιο πρόβλημα με το άλεσμα χρημάτων για να αγοράσουμε το επόμενο τζετ. Εάν αυτό το παιχνίδι είχε ένα αεροδρόμιο προσγείωσης αντί για τον πράσινο πλωτό κύκλο, θα ήταν λίγο πιο ρεαλιστικό, η προσθήκη ενός νέου τρόπου μάχης royale θα προσθέσει μεγαλύτερη δημοτικότητα σε αυτό το παιχνίδι, καθώς εσείς έχετε τη δυνατότητα να κάνετε αυτό το παιχνίδι μάχης air to air πιο ρεαλιστικό (Ακόμη και η καλύτερη sim πτήσης Air to air combat), μου αρέσει να σας δίνω νέες ιδέες για αυτό το παιχνίδι, απλά μου αρέσει αυτό το παιχνίδι.
Το λατρεύω ! Τρελά γραφικά και δίνει καλή εμπειρία μάχης αεροσκάφους! Η διαδικασία αναβάθμισης του αεροσκάφους θα μπορούσε να ήταν λίγο γρήγορη, απαιτεί πολύ παιχνίδι και χρόνο.
Αυτό το παιχνίδι θα ήταν 5 αστέρων σε όλη τη διαδρομή αν είχε στηθεί σαν φτερά πολέμου. Μου άρεσε να έχω φυλές και να μπορώ να επικοινωνώ με άλλους παίκτες. Είναι στα σκαριά αυτό;;;;
Αυτό το παιχνίδι είναι καλό, αλλά χρειάζεται πολύ περισσότερη βελτίωση ειδικά στην ασφάλεια και επίσης να προσθέσετε Αποστολές. Όσον αφορά τα γραφικά, είναι καλό, αλλά προσθέστε μερικά χειριστήρια όπως το γκάζι για να προσγειωθείτε στη βάση. Και κάντε διαθέσιμα μερικά μεγάλα πολεμικά πλοία σε αυτό το παιχνίδι.... Best Of Luck..😊
Αυτό είναι ένα διασκεδαστικό παιχνίδι αλλά μια τρελή αρπαγή τεράστιων χρημάτων. Διαφημίστηκαν όταν αεροπλάνο με έκπτωση 85% στα 9,99 $. Αυτό είναι τρελό μια εφαρμογή χρεώνει όσο ένα παιχνίδι dcs.
Αυτό το παιχνίδι είναι μια χειρότερη εκδοχή πολλών άλλων. Δεν είναι πολύ ευαίσθητο, και αρκετά βαρετό είμαι μάχες. Απαλλάχθηκαν από όλα τα όπλα που μπορείτε να καταστρέψετε, οπότε οι μη κατευθυνόμενοι πύραυλοι είναι άχρηστοι. Εκτός μάχης είναι ενοχλητικό και δύσκολο στην πλοήγηση. Τα αεροσκάφη χρειάζονται για πάντα για να αποκτήσουν και είναι σχεδόν αδύνατο να αποκτήσουν καλύτερα όπλα ή να αναβαθμιστούν. Δεν υπάρχει σύστημα βαθμίδων.
Το παιχνίδι είναι πραγματικά διασκεδαστικό και θα ήθελα πολύ να του δώσω 5 αστέρια αλλά έχει κάποια προβλήματα. 1. Δεν θα μου δώσει επιτεύγματα όπως η δολοφονία με πυραύλους ή η δολοφονία με όπλο. 2. Το σύστημα σκόπευσης θα κλειδώσει σε λάθος πράγματα. 3. Όταν εκτοξεύεις βλήματα και μετά πεθαίνεις, οι πύραυλοι δεν χτυπούν ποτέ. 4. Το παιχνίδι θα ήταν πολύ πιο διασκεδαστικό αν μπορούσατε να επικοινωνήσετε με άλλους παίκτες.
Επιτρέψτε την θέα στο πιλοτήριο. Και το παιχνίδι είναι απίστευτα ανισόρροπο, οπότε οι αρχάριοι θα μισούσαν πραγματικά αυτό το παιχνίδι, ενώ οι επαγγελματίες θα το απολαύσουν μόνο.
Μου αρέσει η κινητικότητα των χειριστηρίων κατά τη διάρκεια της μάχης, και τα υπέροχα γραφικά, αλλά υπάρχει ένα πρόβλημα, η δόση της οθόνης ρυθμίσεων δεν ταιριάζει στο μαξιλαράκι μου, δεν μπορώ να πάω να αναστρέψω τον άξονα για να επιλέξω διαφορετικές ρυθμίσεις, είναι κομμένος στη δεξιά πλευρά, και υπάρχουν και άλλα πράγματα που δεν μπορώ να δω στη δεξιά πλευρά, ίσως σε μια ενημέρωση διορθώσετε το πρόβλημα. FireFox1 thx.
Δεν ξέρω ποιο είναι το πρόβλημα αυτού του παιχνιδιού. Όταν μπαίνω στη μάχη, ένα άλλο αεροπλάνο που δεν έχω πρέπει να παίξω με αυτό και μετά από 15 δευτερόλεπτα το παιχνίδι τελειώνει αυτόματα τη μάχη και με στέλνει να ξαναμπώ και να παίξω νέο παιχνίδι. Όχι πάρα πολλοί χάρτες. Οι μηχανές στο έδαφος είναι δύσκολο να καταστραφούν. Η αναβάθμιση έχει πρόβλημα όταν αναβαθμίζω κάτι αν έχω πόντους λέει no points αλλά ξαναμπαίνω στο παιχνίδι και μετά βλέπω για να μπορώ να κάνω αναβάθμιση. Αυτό το παιχνίδι θέλει πολύ δουλειά.
Καλά γραφικά και πτήση, αλλά τα χειριστήρια είναι πιεστικά και δύσκολα, για να μην αναφέρουμε την επιτάχυνση της στροφής που σε πετάει συχνά
Αυτό το παιχνίδι έχει πραγματικά υψηλά γραφικά και υψηλή ευαισθησία. Τα γραφικά του μοιάζουν με πραγματικότητα, έτσι αυτό το παιχνίδι είναι καλό για τους οπαδούς της αεροπορίας.
Το παιχνίδι έχει περιορισμένες αποστολές. Έχω πληρώσει για δύο αναβαθμίσεις που δεν εγγράφηκαν στο παιχνίδι. Συνιστώ να μην ξοδεύετε χρήματα σε αυτήν την πλατφόρμα.
Το καλύτερο παιχνίδι με αεροπλάνο
Σούπερ τέλιο μπράβο στον ντιβελόπερ
Αυτό το παιχνίδι χρειάζεται πολλές βελτιώσεις, τα κύρια προβλήματα δεν υπάρχει εσωτερική προβολή και ο έλεγχος είναι πολύ πολύ κακός. Για να βελτιώσετε το gameplay, προτείνω να εφαρμόσετε περισσότερα όρια στη χρήση πυραύλων και να αυξήσετε τον χρόνο μάχης. Ξέρω ότι το παιχνίδι μόλις κυκλοφόρησε, διαφορετικά δεν έγραψα αυτήν την κριτική 😌. Καλή τύχη
Το παιχνίδι μπορεί να χρησιμοποιήσει μια ενημέρωση για να ανταλλάξει όλα τα όπλα με άλλα αεροπλάνα και όχι απλώς να τα κρατήσει κλειδωμένα σε ένα αεροπλάνο. Θα πρέπει να μπορείτε να χρησιμοποιείτε όλους τους πυραύλους, τους πυραύλους και τις βόμβες με όλα τα αεροπλάνα.