Post by delpheremanla on Feb 9, 2022 9:36:12 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Animal Warfare ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Animal Warfare IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ обманює нескінченні кристали ▞▞▞
▞▞▞ Animal Warfare 2022 version ▞▞▞
Дуже крута гра не лагай
Animal Warfare কৌশল azg
У нього весело грати, і все, але я після оновлення забрав усіх тварин, які у мене були, і тепер у мене є лише три кішки, і я дійсно злий, я спробував все, і нічого не вийшло! Я справді злий і сумний! Будь ласка, виправте це. Я наполегливо працював і був на рівні 285, я все ще на цьому рівні, але всі мої тварини зникли, крім трьох котів!
Animal Warfare Strategi kvz
Пристойна гра трохи складна, щоб отримати достатньо тварин, щоб мати великих потужних істот, не витрачаючи при цьому багато грошей
Цікава ідея, але занадто проста і без стратегії. Ви можете зробити розміщення тварин перед битвами важливим або мати більше атак, щоб їх використовувати стратегічно і не змушувати тварин виконувати всю роботу.
Рівень 153, я застряг на ньому через збій з лисицями ворогів. Якщо це виправлено, оцінка 5 зірок!
Гарна гра, але на певних рівнях здається, що ви повинні заплатити, щоб виграти, або витратити годину в надії пощастити. У мене також були проблеми з кнопкою «Об’єднати все», де я втратив би все, що було об’єднано.
Це зовсім не було схоже на рекламу, яку ви отримаєте, і ви не можете вибрати, скільки тварин буде. Я втратив інтерес до другого раунду Мені це не подобається
Прат
Геймплей дуже веселий. Однак іноді реклама не видає винагороди (х3 монети або не відкриває скриню). Я навіть кілька разів переглядав рекламу про всяк випадок, але все одно нічого. Крім того, вони дійсно повинні мати постійну покупку за 5 доларів без реклами.
Більшість оголошень, які я дивлюся, я навіть не можу закрити, я повинен вийти з гри, зайти в PlayStore і знову відкрити його. (Я на кромбуку)
ГРА ДУЖЕ КРУТА І ЦІКАВА І ПРИКОЛЬНА
Підручник був би непоганим і, можливо, сюжетна лінія. Трохи нудно легко виправити сюжетну лінію та більше характеру для тварин.
Отже, деякі речі повинні розуміти розробники. Якщо мені подобається ваша гра, я збираюся витратити гроші. Чому вони змушені тримати вас у заручниках понад 99 центів, а не роздавати рекламу без винагороди, я не можу. (Ось чому я його видаляю.). Однак. Я віддаю їм велику належність. Вони на 100% заявляють про це. Це краще, ніж у 99,99% компаній. Ігровий процес веселий. Скоріше викликає звикання. Мені подобаються мавпи далекого бою. Це зробив мій день. Система злиття також виконана досить добре.
Animal Warfare কৌশল azg
Гра хороша, мені дуже подобається, але я ненавиджу те, що вона відстежує мене, якщо з якоїсь причини мені доведеться її видалити, а потім перевстановити, я втрачаю прогрес i mb ade, і моє дерево повернулося до маленького саджанця, перш ніж ви навіть виростите його будь-який
Ця гра - абсолютне сміття. Так багато проблем з цією грою, я навіть не знаю з чого почати. Дивовижна ідея, Жахливе виконання! На сором!
Тупа гра
Хочу дати це більше, але я щойно ввійшов і перемістив усіх своїх тварин у мою стайню, і всі вони зникли, спробував перевстановити, але це ніде не виправили, було б чудово
Magic Rush: Heroes ایفای نقش dsdz
Мені подобається гра, але, безперечно, є деякі помилки, які потрібно виправити! Найбільше зараз, коли я дуже просунувся у грі, — це те, що я продовжую втрачати тварин, намагаючись об’єднати їх і змінити їх розташування. Мої тварини постійно зникають. Зараз так погано, що я боюся грати через страх втратити ще більше своєї армії тварин. БУДЬ ЛАСКА, виправте якнайшвидше!!!
Мені здається, що це хороша гра, але щоразу, коли я проходжу рівень, це змушує мене або перезапустити рівень, або продовжувати з нульовою валютою.
Гра просто супер пупер дупер крута обожню найкращу гра в світі дають їй 1 або 2♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️Ну просто супер
Після кількох раундів він повідомляє вам, що після кожного бою показуватиме вам рекламу, і щоб зупинити їх, щоб купити щось у магазині, якщо вони видалять рекламу безкоштовно, я додам усі зірочки
Це цікава весела гра, яку я охоче переглянув сотні реклами, щоб покращити свій досвід гри, і я б оцінив її на 5 зірок, АЛЕ ви змушуєте мене переглядати рекламу, щоб потім мати можливість дивитися рекламу підвищити або рухатися далі без нічого зайвого. Я охоче клацаю на кнопку перегляду реклами, щоб покращити свій матеріал, але я не буду миритися з рекламою задарма, особливо коли у мене немає вибору в цьому питанні. Вимкніть автоматичну рекламу, яка нічого не дає, і я поставлю вам 5 зірок
Ого!!! 😍
Ігра бомбезне Я рекомендую ❤️❤️❤️❤️❤️
Примусова реклама, яку не можна пропустити без винагород. Деякі оголошення тривають до хвилини і не мають кнопки вимкнення звуку.
Досить добре, окрім величезної кількості рекламних оголошень, і, будь ласка, виправте збій у дереві життя, який я витратив кілька тижнів, намагаючись туди потрапити.
Милий, але лінивий клон автошес. Зручні елементи керування, невтішні юніти та ігровий процес zergy роблять цей мобільний кеш-ін вартим переходу.
Спочатку сподобалося, але після 20 рівня реклама стала частиною гри. Я більше не витримав і видалив після 40 рівня. Реклама смішна! Весело на годину, але я б тримався подалі.
Дуже прикольна гра так тримати
Це гідна гра, яка може мати більшу складність і, можливо, подібні побічні події, де ви можете розібратися з людьми онлайн.
Добре, якби я міг грати п’ять хвилин без реклами, я отримую безкоштовні ігри, покладаючись на додавання, але після кожної хвилі дратує
гра дійсно весела, захоплююча і справді чудова. Але є занадто багато збоїв. Гра теж надто жорстока. Забагато реклами. наприклад: я намагався відібрати годину в епічної скрині, але реклама розбила мене і додала ще 2 години після того, як я переглянув другу рекламу. Також щоразу, коли ви успішно проходите рівень, завжди з’являються раптові оголошення. Це не проблема. Але деякі оголошення просто дають збій гру, а деякі просто залишають вас на чорному екрані без кнопки X.
Мені подобається те, що вони зробили тут, це цікава концепція, я не думаю, що на даний момент вона має надзвичайну цінність для відтворення, але це весело так само, як і суперточний симулятор бою, і я не зважаю на це, тому що цей, здається, займає сам собою трохи серйозніше, що добре, я не дуже великий шанувальник злиття, але це є цікавим елементом, що стосується створення нових одиниць, і я можу навіть повернутися до цієї гри одного дня, тому трьом зіркам подобається те, що ви робите але ти міг би зробити краще
краде ваші гроші; Я купив пакет преміум-класу «вісім доларів», і він заплатив за мої 14. Там також було написано, що покупка призведе до «Вилучити всю рекламу» – ніколи не було. Якщо ви нічого не купуєте, купуєте нічого, вам просто доведеться мати справу з вантажівкою реклами, яку надає ця гра, тоді з 30% часу, який ви можете насправді грати, все гаразд.