Post by delpheremanla on Feb 9, 2022 9:42:17 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Cooking Max: кулінарні ігри ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Cooking Max: кулінарні ігри IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ чит-код глюк ресурс ▞▞▞
▞▞▞ Cooking Max: кулінарні ігри 2022 version ▞▞▞
Cooking Max: Cooking Games ஆர்கேட் ljc
мені це подобається
Готувати дуже мило, я дуже гарна, граю в неї кожен день, багато часу проводжу на неї, дуже гарна графіка та етикетки
Ця гра дуже нудна, тому що все це дуже нудно, тому не встановлюйте гру, будь ласка
Люблю гру. Проблема: у 1-х 2 ресторанах є рівні, де напої не подають при розливанні. (СОДА І КАВА) Навіть на такому рівні, де клієнти не повинні сердитися... так що ви втратите рівень. Будь ласка, виправте. Дякую.
Cooking Max: jeux de cuisine Arcade gbyk
Ви насправді не готуєте.
Зауважте, що він хороший ilaike
Cooking Max: Cooking Games ஆர்கேட் dakp
Голодний, у вас все добре
😅😘
На деяких рівнях я подаю блюдо клієнту, воно заморожує всіх клієнтів і зупиняється екран.
Не встановлюйте цю програму wrost, вона не працює належним чином
Не дуже чудовий сервіс, дуже погана програма, одна з найгірших програм, які я коли-небудь бачив
Жахлива гра Мені не подобається, що в фургоні ви повертаєтеся на початковий або п'ятий рівень тощо. І що ви повинні просити членів гільдії отримати ще одного помічника... Інша проблема в тому, що їх лише 5 життя, вони дуже швидко закінчуються!!! Це не справедливо
Kk
Cooking max - така цікава гра для всіх дітей. Я також граю в цю гру багато разів і мені дуже подобається ця гра.
Дивовижна кулінарна гра, хлопці, повинні завантажити її та насолоджуватися її крутими функціями. Дуже легко грати, завантажувати та встановлювати. Дуже дивовижний користувальницький інтерфейс цієї гри.
Дійшов до рівня 7 і продовжував перезапускати гру, щоб продовжити, тому я видалив і спробував знову, я насолоджуюся грою, просто сподіваюся, що цього разу цього не станеться, тому що вам доведеться починати спочатку
Погана гра, вона працює дуже погано, і розробники роблять погані речі, щоб усі ми не завантажували
Я щойно почав цю гру вчора ввечері. Поки що претензій не маю. Досить просто переміщатися по рівнях, приємна графіка, чудова гра для розслаблення перед сном.
Весело. Гра, але монети та дорогоцінні камені не переміщуються до наступного розділу, і ви не можете купити бонус за монети, які ви заробляєте в грі. Навіщо мати монети або дорогоцінні камені, якщо ви не можете оновити їх, коли вирішите їх використовувати.
Це дуже смішна гра. Це найкраща і фантастична гра. Встановіть і насолоджуйтесь
Дивовижна кулінарна гра з класною графікою. Інтерфейс користувача є дружнім, і ви можете насолоджуватися так довго. Дуже гарна гра хлопці.
Це дивовижна кулінарна гра для дівчаток. Його характеристики дуже приголомшливі. Його управління дуже легко.
Це дуже добре, але після рівня 166 моя гра не оновлюється...я завершую рівень 167, але знову показує, що рівень 166 не завершений...моя гра не йде вперед...... будь ласка, допоможіть
це добре
Додаток є поганим і забарвленим додатком і дуже щасливим
Приготування ресторану божевільного шеф-кухаря - це гарна і цікава гра. Такі гарні та фантастичні рівні в цій грі. Ця графіка краща за інші. Мені дуже подобається ця гра.
Monster Defense King Diskarte zbr
Cooking Max: Cooking Games ஆர்கேட் dakp
Гарна гра
Це настільки нудні ігри, які повинні бути веселими, але це не так. Я нікому не рекомендую цю гру
Дуже погана гра не завантажується. Я не підтримую цю гру на цій платформі
Така дивовижна кулінарна гра, і мені це дуже подобається. Так добре з графікою та іншими крутими речами. Як ігровий процес та інші речі.
U Два багато додають, важко два досягають рівня після тривалої гри до наступного дня, а потім ви рухаєтеся далі
Рівень 26. Ви буквально змушуєте нас купувати, щоб ми переходили на інший рівень
хороші програми
Кулінарна гра дуже чудова. Гарна гра. Дуже цікаво, особливо для дітей. Це повне задоволення та насолода. Мені це подобається.
Ця гра весела, але в ній багато реклами
Cooking max — одне з найкращих застосувань, це одна з особливих програм, яку я дуже люблю, це дуже близько до моєї душі чудова робота, виконана виробниками
Гра продовжує зависати! Попросив повернути гроші..😡
Цей додаток дуже поганий день, тому я запропонував усім встановити цю програму, і Dhoni отримає одну зірку
Дизайн ресторану дійсно цікавий і дивовижний!
Cooking Max: Cooking Games ஆர்கேட் ljc
Cooking max - дивовижна гра. Мені подобаються ці ресторанні ігри. Це найкращі кулінарні ігри для дівчат. Дуже подобається ця гра.
Найгірший додаток! Багато глюків.
Удачі
Чудова кулінарна гра, хлопці, з такою веселою атмосферою. Дуже легко грати та встановлювати. Це дивовижна графіка та ігровий процес. Дуже дивовижна гра.
Cooking max — це захоплююча гра для любителів ігор. Мені дуже подобається ця видатна гра, я ціную зусилля розробників, щоб розробити цю гру бездоганної категорії.....